GRUP INSTRUMENTAL DE JESÚS POBRE (G.I.J.P.)

 

És un grup músic-cultural, associació sense ànim de lucre, ja consolidat, en la població de Jesús Pobre. On pots gaudir de la música en totes les seues virtuts i estils. Tenim molts projectes, de diversa naturalesa, però, tots vinculats amb la música. Vos esperem…!!!

A més de participar-hi activament, o en la sombra, també pots aprendre amb nosaltres, allò que més t’agrada, la música: ”Música a Jesús Pobre”

-Jardí musical des de 3 anys fins a 5 anys. Llenguatge musical a partir de 6 anys. Grup adults. Preparació per a la prova a les enssenyances professionals; -Instruments: Vent metall: (Trompeta, Fliscorn, Trompa, Trombó, Bombardí, i Tuba), Vent Fusta: (Flauta, Oboè, Fagot, Clarinets, Saxos, i Dolçaina) Cordes: (Piano, Violí, Xelo, Contrabaix, i Guitarra en tots els seus estils) Percussió: (De tot tipus) A més, avuí, comporta saber llengües (Anglés, Alemany, Francés, Italià) per a el cant, i informàtica, en les noves tecnologies per a la composició, i creació musical… -En Grups, pots participar-hi en: Formació banda de vents i percussió, Orquestra de corda, Banda de Rock,Jazz…, Colla dolçaines i tabaleters, Batucada, Coral, i qualsevol fusió que’ns apanye.

Sols has de contactar-nos i preguntar-nos per a: participar amb nosaltres, apendre amb nosaltres, o contractar-nos per a engalanar de música qualsevol event:

Lloc on pots practicar el teu instrument a partir d’on saps, instruir-te en qualsevol instrument que escullgues i aprendre el llenguatge de la música.

 Facebook

 Twitter

grupinstrumentaljesuspobre@gmail.com

Jairo (Contratista): 663 31 71 62
José Ángel (Director): 608 15 51 16

Història

Història del G.I.J.P

Horaris

Horaris del curs

Comments are closed.

Close Search Window