Bissero Terran

La nostra família s’ha dedicat a l’agricultura des de fa moltes generacions al recer del Montgó, a la zona de Jesús Pobre dins del Connector Ecològic del Bisserot al Parc Natural del Montgó, cultivant artesanalment productes pel consum propi i per a la venda. 

La màxima qualitat dels nostres productes i, al mateix temps, el respecte al medi ambient són la nostra forma d’entendre l’agricultura. Per això traballem l’agricultura ecològica i estem registrats amb el número VA–2226 P com a productors en el Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana. 

La nostra xicoteta producció es venia abans als comerciants, qüestió que no permetia diferenciar la nostra superior qualitat. Ara la distribuim nosaltres mateixos, li la portem a sa casa o pot vindre a visitar-nos i seleccionar els productes que necessita.

Farmacia Pare Pere

Jesús Pobre Services

Jesús Pobre Services cuidem la teva casa de vacances com si fos la nostra, oferint serveis de neteja, manteniment i molts més.

Cuidem dels teus claus si no estàs a prop per qualsevol problema, vam visitar la casa setmanalment per comprovar que tot està bé i si a més a més vols guanyar-te uns diners quan no hi ets, també tenim servei de lloguer setmanal a uns preus assequibles per a tothom. En general, fem tot el que faries tu sense que estiguis aquí i més amb 20 anys d’experiència fent el que millor sabem fer.

També tenim xalets i apartaments de lloguer a Jesús pobre i afores que estan disponibles la majoria de l’any sobretot a l’estiu. Així que si vols una setmana de relax ja saps on anar!

Miguel Ángel Costa

Seguros Jesús Pobre

El seu agent d’assegurances de Catalana Occident a Jesús Pobre des de 2004. La meva experiència en el ram assegurador, es reparteix entre tots els rams que conformen aquest sector, des de l’assegurança d’automòbil, llar, comerç, comunitats, embarcacions, etc., Fins els rams més especialitzats, com el de responsabilitat civil, PIME o decennal . 

També ens ocupem d’aquells productes que li poden fer créixer el seu patrimoni en el futur com els Plans de Pensions, Plans de Jubilació, fons d’inversió, etc. I per a la seva protecció personal i de la seva família tenim a la seva disposició les millors assegurances de salut amb les millors clíniques d’Espanya, d’Europa, al mateix temps que podem assegurar el patrimoni dels seus en cas d’accident greu o greus malalties, amb una àmplia gamma d’assegurances de vida i d’accidents.

També tenim una de les assegurances de decessos més complets del mercat ia millor preu, cobrint totes les despeses del sepeli i assistència i atenció als familiars. No ho dubti, demani’ns pressupost sense compromís, li millorarem el preu i les cobertures.

mangel@agentes.catalanaoccidente.com

    • C/ Pare Pere, 35 Jesús Pobre
    • Telèfon: 965757429

Supermercat Isa

En Supermercat Isa, oferim un ampli surtit de productes d’alimentació de primera calitat.

Disposem d’una gran varietat de carns, fruites, verdures i pa de casa.
Oferim servei de compra a domicili si ho solicita.

 

Jesús Pobre Villas SL

Especialistes en viles i apartaments de venda per a Jesús Pobre i Xàbia a la Costa Blanca.

C/ Pare Pere 27 B, Jesús Pobre

http://www.jesuspobrevillas.com/

Azulejos pintados a mano

Ceramic tiles hand-painted – Céramiques peintes à la main – Handbemalter Keramik.

Centro de Estética y Peluquería
    • C/ Les Eres, 35, Jesús Pobre
    • Cita prèvia: 649150340

Centro de Estética y Peluquería. Belleza Natural

Tratamientos faciales, corporales y capilares, depilación, manicura y pedicura, maquillaje, masajes, corte de cabello unisex, etc. Venta de productos.

 

Comments are closed.

Close Search Window