Portada|

L’associació de veïnes i veïns a proposta de la regidoria de cultura de l’EATIM de Jesús Pobre participa en la campanya GVA PARTICIPA. En ella existeixen uns pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana en la que participen amb la proposta “Compra del convent de Jesús Pobre, centre cultural”. Només amb l’ajuda de tots i totes i la participació, aquesta iniciativa es podrà dur a terme. Fan falta 150 avals per passar a la següent fase i poder recuperar aquest edifici emblemàtic i històric per a Jesús Pobre i tota la Marina Alta.

Actualment el projecte es troba en fase de suports. Després s’arribarà a la fase d’avaluació de propostes (28 de juny fins 12 de setembre) a la que després seguirà la fase de publicació de preus (13 de setembre). Finalment s’entrarà en la fase de votació de projectes (14 de setembre-30 de setembre).

Per tal de recolzar aquesta proposta hi ha que donar-se d’alta com a usuaris en la plataforma GVA PARTICIPA. A més ens agradaria que li donareu la màxima difusió possible. A l’enllaç següent podeu avalar-ho:

https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/625

Comments are closed.

Close Search Window