Sin categoría|

L’EATIM de Jesús Pobre convoca un curs amb formació especialitzada a l’agricultura ecològica com a eina de sostenibilitat, dedicat a totes les persones que tinguen interés a practicar agricultura ecològica. Emmarcat en l’actuació sol·licitada per l’EATIM de Jesús Pobre d’actuacions de l’àrea de foment i desenvolupament local, subvencionat al 100% per la Diputació Provincial d’Alacant per un import de 2.000 €.

Es realitzarà els dies 14,15 i 16 de desembre 2022 de 17.00 a 21.00 hores – En el saló de plens de l’EATIM.

L’objectiu principal és continuar fomentant el desenvolupament de l’agricultura local i fer costat al medi rural del poble.

Activitats a desenvolupar:

L’activitat d’aquesta convocatòria té un caràcter gratuït, inscripcions en l’EATIM, al e-mail: eatim@jesuspobre.es (nom, cognom, telèfon i e-mail). De cobrir-se totes les places o superar les places limites, en igualtat de condicions, s’atendrà per data d’inscripcions.

És obligatori per a totes les persones inscrites, assistir i seguir amb aprofitament el curs, ja que serà causa d’exclusió incórrer en tres faltes d’assistència no justificades, o qualsevol altra causa que impedisca la seua obtenció.

Comments are closed.

Close Search Window